Naš tim

Tab titleTab titleTab titleTab titleTab titleTab titleTab titleTab titleTab title

Spec. dr stom. Ana Rajin

Specijalista oralne hirurgije

Ana Rajin rođena je 1981. godine. Diplomirala je 2007. godine na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, a na istom specijalizirala i stekla zvanje specijalista oralne hirurgije.

Učestvuje na brojnim stručnim skupovima u zemlji i inostranstvu, konstanto prateći nova dostignuća u stomatologiji, koja sa velikim uspehom primenjuje u svojoj ordinaciji.

Nedeljka Rajin

Viši zubni tehničar

Najiskusniji član tima, temelj i oslonac radnom procesu zubotehničke laboratorije. Uvek spremna za prenošenje svog obimnog znanja, koje je spoj konstantne edukacije i višedecenijske prakse.

Laboratorija zubne tehnike Denta Najs koju je ona osnovala predstavlja nukleus iz koga je potekao Rajin Dental centar.

Dr stom. Jelena Pešić Bogdanov

Doktor stomatologije

Rođena je 1980. godine, a diplomirala 2005. godine na Stomatološkom fakultetu univerziteta u Beogradu.

Od 2013. godine stiče zvanje edukovani lekar za primenu hijaluronskih filera, botoksa i mezoterapije. Konstantno se usavršava prateći nova dostignuća u estetskoj stomatologiji i antiejdžing medicini, učestvujući na brojnim edukacijama, kursevima i stručnim skupovima.

Aleksandra Sikirica

Stomatološka sestra

Pored zvanja stomatološke sestre, obučena je i sertifikovana za rukovanje radiološkim dijagnostičkim uređajima.

Zita Radaković

Zubni tehničar

Nakon završene zubotehničke škole u Novom Sadu provela je 10 godina radeći u državnoj  stomatološkoj ustanovi.

Sledećih 17 godina, do danas, radi u laboratoriji zubne tehnike Denta Najs i bavi se izradom totalnih i parcijalnih akrilatinih proteza, metalokeramičkih kruna i mostova, kao i privremenih kruna.

Brankica Stojanov

Zubni tehničar

Završila je zubotehničku školu u Beogradu 2002. godine. Obrazovanje je nastavila učestvujući na brojnim kongresima i kursevima.

Rezultati usavršavanja uočljivi su u visokom kvalitetu njenih zubno protetskih radova: skeletiranih proteza, biodentaplast proteza i kombinovanih radova.

Branka Kalanj

Zubni tehničar

Ovo zvanje stekla je u medicinskoj školi Beograd i otpočela profesionalni put dug preko dve decenije. Za to vreme izradila je nebrojeno mnogo metalokeramičkih kruna i mostova, kao i drugih zubno protetskih pomagala.

Svoje znanje neprestano usavršava posećivanjem kongresa, kurseva i ostalih vidova edukacije.

Jasmina Bunčić

Zubni tehničar

Završila je zubotehničku školu u Novom Sadu. Iza sebe ima 35 godina radnog iskustva i usavršavanja, koji su učinili da joj nijedan deo procesa izrade zubnih proteza, kako parcijalnih, tako i totalnih, ne predstavlja nepoznanicu.

Uživa u poslu kao na samom početku svoje karijere.

Predrag Lukenić

zubni tehničar

Najmlađi član tima i jedini muškarac, koji svoju poziciju miljenika neštedimice koristi kako bi od koleginica prikupljao znanje i sticao iskustva. Iako je medicinsku školu završio 2016. godine, već opravdava nadimak “dečko koji obećava”.