Stomatološka ordinacija

Zubar kod koga se osećate prijatno?! Moguće je…
U našoj ordinaciji pronaći ćete ljubaznost i toplinu, kao i prijateljski odnos sa pacijentima. Zahvaljujući takvom pristupu možemo vam pružiti i opuštajuću atmosferu koja će vas ohrabriti, kao i rezultate koji će potpuno zadovoljiti vaše stomatološke potrebe, trajati godinama i neretko vas oduševiti.

Volimo decu i deca (za)vole nas

Pozitivna iskustva sa zubarom u detinjstvu vode u život pun dobrih navika i zdravih osmeha. Mi smo vrlo svesni da se mnoga deca plaše posete zubaru i da naši mladi pacijenti imaju vrlo različite potrebe i način komunikacije od odraslih. Svi članovi našeg tima su veoma nežni i trude se da deci strpljivo objasne svaku proceduru, što gradi poverenje i otklanja strah.
A uz sve to, crtaći na monitoru iznad zubarske stolice često pretvore stomatološki pregled u matine predstavu.

Lečimo i zube i strah od lečenja zuba

Ako baš i niste dete, ali svejedno osećate nelagodu zbog svake zubarske usluge, ne brinite – i prema vama ćemo biti puni pažnje. Pre svega, ako se plašite, pomoći ćemo vam da prihvatite to osećanje. Potpuno je normalno plašiti se zubara, odnosno onoga što mislite da vas kod njega čeka. Čak se i stomatolozi plaše zubara! Vaš strah će se smanjiti, a potom i nestati kada shvatite sa kolikom pažnjom se bavimo i vama i njime.
Gotovo smo podjednako posvećeni stomatološkim zahvatima, zdravlju i lepoti vaših zuba, kao i vašoj udobnosti. U našoj ordinaciji očekuje vas mnoštvo sitnih detalja, brižljivo isplaniranih da vaš boravak bude što prijatniji. Diskretni mirisi eteričnih ulja imaju moćno aromaterapijsko dejstvo. Gotovo neprimetna muzika u pozadini deluje meditativno i opuštajuće na vašu svest. Šaljivi video snimci skrenuće vaše misli. Uostalom, opšte je poznato da je smeh najbolji anestetik!

Zaljubite se u svoj osmeh

Mi verujemo da svako treba da se oseti lepim i punim samopouzdanja kada se smeje. Zato ulažemo toliko vremena i napora u svoje obrazovanje, informisanost i praksu, a još više vremena u rad sa vama. Naš cilj je da volite svoj osmeh. Mi ćemo vam pomoći da tu ljubav negujete i pokažete celom svetu. A ako ste na nju zaboravili, učinićemo da se ponovo zaljubite, uživate u njoj i brižno je negujete.

Jeste li spremni da poboljšate svoje mišljenje o poseti zubaru?

Pozovite nas na 063 261 446